Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na zrobienie masy kajmakowej w domu. Zobacz film.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2263
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11138
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2194
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2263
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11138
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2194
Składniki
Z puszki zerwać etykietę, włożyć do dużego garnka ,wlać pełno wody ponad stan puszki, przykryć garnek. Od momentu zagotowania ,gotujemy 2,5 godz. na średnim gazie. Pilnujemy ,aby puszka była cały czas przykryta wodą. W razie potrzeby uzupełnić wrzątkiem. Zapraszam na film na mój kanał na You tube.