Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na zrobienie masy kajmakowej w domu. Zobacz film.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7532
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2514
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7532
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2514
Składniki
Z puszki zerwać etykietę, włożyć do dużego garnka ,wlać pełno wody ponad stan puszki, przykryć garnek. Od momentu zagotowania ,gotujemy 2,5 godz. na średnim gazie. Pilnujemy ,aby puszka była cały czas przykryta wodą. W razie potrzeby uzupełnić wrzątkiem. Zapraszam na film na mój kanał na You tube.