Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki dzieciństwa, ale zrobione po mojemu. Deser wysokobiałkowy
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2929
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 576
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2929
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 576
Składniki
Wodę,mleko, szczypta cynamonu i kaszę manną przełożyć do garnka i na wolnym ogniu doprowadzić do wrzenia. Mieszać ciągle aby nie było grudek i nie przywarło do garnka. Dotować aż zgęstnieje.
Jedną część przelać do miseczki i udekorować ciastkiem i malinami. Do szklaneczki lub miseczki na spód wyłożyć masę kajmakową, no to przelać resztę kaszy manny i posypać kakao. Można jeść na ciepło jak i na zimno Smacznego 🫶