Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Keto gofry kakaowe to dobry pomysł na szybki i smaczny podwieczorek. Do tego krem kawowy z awokado oraz owoce, żeby stworzyć pożywną przekąskę. Pycha! Przepis oraz więcej pomysłów na pyszne dania znajdziesz na https://moderncavegirl.pl
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52104
Polecam.
Odsłon: 325
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 253
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2490
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52104
Polecam.
Odsłon: 325
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 253
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2490
Składniki
Gofry Rozpuścić masło klarowane i ubić z jajkiem na gładką masę. Dodać inulinę, mąkę kokosową, kakao oraz sodę oczyszczoną. Wymieszać i przełożyć do foremki do gofrów. Piec w piekarniku nagrzanym do 160 stopni z włączoną funkcją termoobiegu przez ok. 15 minut. Wyjąć i ostudzić.
Krem kawowy Z połowy mleka kokosowego oraz jajka zrobić budyń (dobrze wymieszać i podgrzewać aż do zgęstnienia). Ostudzić. Awokado zblendować z pozostałym mlekiem kokosowym, dodając kawę z cykorii, stewię oraz ostudzony budyń. Schłodzić w lodówce przez ok. 15-20 minut. Gofry dekorować kremem oraz borówkami.