Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Keto gofry kakaowe to dobry pomysł na szybki i smaczny podwieczorek. Do tego krem kawowy z awokado oraz owoce, żeby stworzyć pożywną przekąskę. Pycha! Przepis oraz więcej pomysłów na pyszne dania znajdziesz na https://moderncavegirl.pl
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 810
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 50
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9187
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 810
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 50
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9187
Składniki
Gofry Rozpuścić masło klarowane i ubić z jajkiem na gładką masę. Dodać inulinę, mąkę kokosową, kakao oraz sodę oczyszczoną. Wymieszać i przełożyć do foremki do gofrów. Piec w piekarniku nagrzanym do 160 stopni z włączoną funkcją termoobiegu przez ok. 15 minut. Wyjąć i ostudzić.
Krem kawowy Z połowy mleka kokosowego oraz jajka zrobić budyń (dobrze wymieszać i podgrzewać aż do zgęstnienia). Ostudzić. Awokado zblendować z pozostałym mlekiem kokosowym, dodając kawę z cykorii, stewię oraz ostudzony budyń. Schłodzić w lodówce przez ok. 15-20 minut. Gofry dekorować kremem oraz borówkami.