Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cyklu "zrób to sam" - dla fanów kisieli a zarazem przeciwników dań w proszku.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 40
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 456
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5696
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38973
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 40
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 456
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5696
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38973
Składniki
Owoce umyć, wypestkować i pokroić na mniejsze części. Sok zagotować (uprzednio odlewając 1/4 l) z cukrem i sokiem z cytryny.
Po zagotowaniu dodać mąkę ziemniaczaną rozmieszaną z pozostałym sokiem, dodać owoce i rozlewać kisiel do pucharków lub miseczek. Dekorować bitą śmietaną i listkami mięty.