Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś święto Niepodległości więc na szybko zrobiłam deserek.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Do słoika wlać szklankę wody dodać kisiele i cukier, wymieszać do połączenia się składników.
Do garnka wlać trzy szklanki wody, zagotować dodać rozrobiony kisiel i zagotować.
Udekorować kto czym chce. Fakt że kisiel kupny ale to przecież w niczym nie przeszkadza aby zjeść szybki deser. Czyż nie?