Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser cud dla podniebienia.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2060
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421344
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2044
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2060
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421344
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2044
Składniki
Wykonanie: Żurawinę rozgotować w ½ szklance wody. W pozostałej wodzie rozmieszać mąkę ziemniaczaną, dodać do żurawiny, doprawić cukrem i sokiem z cytryny do smaku i zagotować. Następnie dodać starte jabłka, dokładnie wymieszać i rozlać do ozdobnych pucharków. Odstawić w chłodne miejsce.