Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser cud dla podniebienia.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1047
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4689
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1346
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1047
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4689
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1346
Składniki
Wykonanie: Żurawinę rozgotować w ½ szklance wody. W pozostałej wodzie rozmieszać mąkę ziemniaczaną, dodać do żurawiny, doprawić cukrem i sokiem z cytryny do smaku i zagotować. Następnie dodać starte jabłka, dokładnie wymieszać i rozlać do ozdobnych pucharków. Odstawić w chłodne miejsce.