Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie problem z zagospodarowaniem białek jaj, to gorąco zapraszam na kokosanki. Razem z pieczeniem zajmie Wam to około 30 minut. Bezglutenowe ciastka kokosowe, polecają się do kawy Arek Gie
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2578
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 538
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2578
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 538
Składniki
Do białek dodajemy szczyptę soli, ubijamy na sztywno.
Następnie, stopniowo dodajemy cukier, miksujemy na najwyższych obrotach. Piana ma być lśniąca.
Ubite białka delikatnie łączymy z wiórkami i olejkiem.
Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Przy pomocy łyżki, porcjujemy masę kokosową. 1 łyżka=1 kokosanka.
Pieczemy około 20 minut w temperaturze 180°C