Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kokosanki
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Bialka ubijamy z szczypta soli na sztywno.Nastepnie dodajemy kokos,mleczko skondensowane i wszystko mieszamy.Wykladac na blache za pomoca lyzki. Piec góra/dól ok.15-20 min.175 stopni Po wystudzeniu mozna polac czekolada.