Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w wykonaniu ciasteczka. Świetny sposób na wykorzystanie białek.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2606
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 717
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2606
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 717
Składniki
Masło roztopić w rondelku. Kiedy będzie płynne wsypać wiórki kokosowe i wymieszać. Odstawić do przestudzenia.
Białka ubić ze szczyptą soli, dodawać stopniowo cukier. Kiedy masa będzie gęsta i błyszcząca, po łyżce dodawać wiórki kokosowe. Po dodaniu każdej łyżki delikatnie wymieszać. Gotową masę kokosową wykładać za pomocą dwóch łyżek na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 15 - 20 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu zostawić na blaszce do wystudzenia.