Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w wykonaniu ciasteczka. Świetny sposób na wykorzystanie białek.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19840
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242808
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19840
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242808
Składniki
Masło roztopić w rondelku. Kiedy będzie płynne wsypać wiórki kokosowe i wymieszać. Odstawić do przestudzenia.
Białka ubić ze szczyptą soli, dodawać stopniowo cukier. Kiedy masa będzie gęsta i błyszcząca, po łyżce dodawać wiórki kokosowe. Po dodaniu każdej łyżki delikatnie wymieszać. Gotową masę kokosową wykładać za pomocą dwóch łyżek na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 15 - 20 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu zostawić na blaszce do wystudzenia.