Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3512
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 115
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 840
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3512
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 115
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 840
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem na puch. Dodajemy roztopione i przestudzone masło. Mieszamy.
Wsypujemy wiórki kokosowe, mak, mąkę i sodę. Dokładnie mieszamy. Formujemy z ciasta kuleczki ściskając masę w dłoni. Pieczemy na blaszce wyłożonej pergaminem w temperaturze 180C przez 10 minut.