Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 688
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 458
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 688
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 458
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem na puch. Dodajemy roztopione i przestudzone masło. Mieszamy.
Wsypujemy wiórki kokosowe, mak, mąkę i sodę. Dokładnie mieszamy. Formujemy z ciasta kuleczki ściskając masę w dłoni. Pieczemy na blaszce wyłożonej pergaminem w temperaturze 180C przez 10 minut.