Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki bez dodatku cukru - słodzone daktylami. Mają fajny skład i są przepyszne!
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 396
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8915
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 396
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8915
Składniki
Porcja na 15 muffinek ok 6cm. Masę daktylową kroimy lub rwiemy na małe kawałki. Wszystkie składniki mieszamy łyżką lub rękami. Wykładamy do formy wyłożonej papilotkami (do około 3/4 wysokości) i posypujemy płatkami migdałowymi. Pieczemy w 180 stopniach przez 25 minut. Studzimy na kratce. Ciasteczka są najlepsze następnego dnia.