Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki bez dodatku cukru - słodzone daktylami. Mają fajny skład i są przepyszne!
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21636
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21636
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Porcja na 15 muffinek ok 6cm. Masę daktylową kroimy lub rwiemy na małe kawałki. Wszystkie składniki mieszamy łyżką lub rękami. Wykładamy do formy wyłożonej papilotkami (do około 3/4 wysokości) i posypujemy płatkami migdałowymi. Pieczemy w 180 stopniach przez 25 minut. Studzimy na kratce. Ciasteczka są najlepsze następnego dnia.