Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i chłodzący deser, doskonały na upalne dni. Dzieci na pewno będą zadowolone!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2379
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 173
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 214
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2379
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 173
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 214
Składniki
Galaretki rozpuść w odstępach co 30 minut.
Czerwoną galaretkę wlej do szklanek. Szklanki lekko przechyl, oprzyj w lodówce o jakiś przedmiot, np. wytłaczankę i zostaw do zastygnięcia. Następnie wlej zieloną galaretkę, wstaw do lodówki. Na wierzch wlej galaretkę pomarańczową, schłódź w lodówce. Wierzch można udekorować bitą śmietaną i owocami.