Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i chłodzący deser, doskonały na upalne dni. Dzieci na pewno będą zadowolone!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2599
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2599
Składniki
Galaretki rozpuść w odstępach co 30 minut.
Czerwoną galaretkę wlej do szklanek. Szklanki lekko przechyl, oprzyj w lodówce o jakiś przedmiot, np. wytłaczankę i zostaw do zastygnięcia. Następnie wlej zieloną galaretkę, wstaw do lodówki. Na wierzch wlej galaretkę pomarańczową, schłódź w lodówce. Wierzch można udekorować bitą śmietaną i owocami.