Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i chłodzący deser, doskonały na upalne dni. Dzieci na pewno będą zadowolone!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 742
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12554
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 742
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12554
Składniki
Galaretki rozpuść w odstępach co 30 minut.
Czerwoną galaretkę wlej do szklanek. Szklanki lekko przechyl, oprzyj w lodówce o jakiś przedmiot, np. wytłaczankę i zostaw do zastygnięcia. Następnie wlej zieloną galaretkę, wstaw do lodówki. Na wierzch wlej galaretkę pomarańczową, schłódź w lodówce. Wierzch można udekorować bitą śmietaną i owocami.