Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto to mogą robić gospodynie domowe wraz z pociechami. Wspólne świąteczne pieczenie może okazać się doskonałą zabawą. A własnoręcznie zrobione smakuje lepiej!
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4439
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12666
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4439
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12666
Składniki
składniki zmieszać razem i ugnieść z nich kruche ciasto
rozwałkować i za pomocą foremki lub własnoręcznie wyciąć kształt kogucika (lub inny, wg. uznania)
po upieczeniu ozdobić wiórkami i polewą wg. uznania.