Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1442
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 211
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1442
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 211
Składniki
Umyte, obrane i pokrojone w ćwiartki włożyć do zakwaszonej kwaskiem cytrynowym lub octem wody. Gotować je we wrzącej wodzie z dodatkiem cukru, kwasku cytrynowego około 1g oraz wanilią. Powbijać goździki. Gruszki włożyć ścisło w słojach, po czym zalać gorącą wodą, podgrzać do temperatury 90 st.C następnie pasteryzować 25-30 min.