Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego warto mieć w lodówce ugotowaną kaszę jaglaną? 1. bo pochłania zapach ryby. 2. bo zdrowiejemy na sam jej widok. 3. bo w kilka chwil można zrobić super deser! 4. bo tak. Oczywiście odpowiedź d jest najpoprawniejsza na całym świecie, w każdym kręgu kulturowym. Zawsze i wszędzie. Ale tym razem niech będzie c. Proponuję: krem jaglany z karobem, malinami chili i kardamonem!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 640
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12344
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 640
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12344
Składniki
Stewię wsypuję do mleka i mieszam do rozpuszczenia. Wszystkie składniki umieszczam w blenderze. Miksuję do uzyskania jednolitej masy. Przekładam do rondla. Podgrzewam. Dekoruję mrożonymi malinami.