Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego warto mieć w lodówce ugotowaną kaszę jaglaną? 1. bo pochłania zapach ryby. 2. bo zdrowiejemy na sam jej widok. 3. bo w kilka chwil można zrobić super deser! 4. bo tak. Oczywiście odpowiedź d jest najpoprawniejsza na całym świecie, w każdym kręgu kulturowym. Zawsze i wszędzie. Ale tym razem niech będzie c. Proponuję: krem jaglany z karobem, malinami chili i kardamonem!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1031
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1325
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1031
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1325
Składniki
Stewię wsypuję do mleka i mieszam do rozpuszczenia. Wszystkie składniki umieszczam w blenderze. Miksuję do uzyskania jednolitej masy. Przekładam do rondla. Podgrzewam. Dekoruję mrożonymi malinami.