Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego warto mieć w lodówce ugotowaną kaszę jaglaną? 1. bo pochłania zapach ryby. 2. bo zdrowiejemy na sam jej widok. 3. bo w kilka chwil można zrobić super deser! 4. bo tak. Oczywiście odpowiedź d jest najpoprawniejsza na całym świecie, w każdym kręgu kulturowym. Zawsze i wszędzie. Ale tym razem niech będzie c. Proponuję: krem jaglany z karobem, malinami chili i kardamonem!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 197
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3984
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 357
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 929
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 197
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3984
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 357
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 929
Składniki
Stewię wsypuję do mleka i mieszam do rozpuszczenia. Wszystkie składniki umieszczam w blenderze. Miksuję do uzyskania jednolitej masy. Przekładam do rondla. Podgrzewam. Dekoruję mrożonymi malinami.