Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-chałwowy krem posłodzony miodem podany na herbatnikach z jagodami i miodowym jogurtem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3479
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 606
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3757
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 318
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 570
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3479
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 606
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3757
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 318
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 570
Składniki
Ciastka kruszę i odkładam około 2 łyżek. Pozostałą część rozkładam do szklanek. Ser koryciński mielę dwukrotnie z dwoma łyżkami miodu. Chałwę rozdrabniam widelcem i mieszam z serem. Nakładam do szklanek. Na to nakładam jagody. Jogurt grecki mieszam z 2 łyżkami miodu. Wylewam na jagody. Rozkładam pozostałe ciastka. Ostrym nożem robię wiórki z białej czekolady. Posypuję wierzch deseru. Ozdabiam ogórecznikiem.