Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Składniki
Zagnieśc ciasto na babeczki,jeśli jest zbyt gęste dodać jogurt naturalny. Ciasto rozwałkować wycinać szklanką kółka i wyłożyć nimi foremki do babeczek wcześniej posmarowanych masłem. Bezbarwną galaretkę rozpuścić we wrzątku i wystudzic. Ugotować budyń i wystudzić pod przykryciem. Zimny budyń nakładać łyżeczką do babeczek,dekorować owocami. Pędzelkiem smarować wierzch babeczek lekko tężejącą galaretką. Dać do lodówki by krem i galaretka dobrze steżały.
Smacznego życzę!