Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8698
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8698
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Zagnieśc ciasto na babeczki,jeśli jest zbyt gęste dodać jogurt naturalny. Ciasto rozwałkować wycinać szklanką kółka i wyłożyć nimi foremki do babeczek wcześniej posmarowanych masłem. Bezbarwną galaretkę rozpuścić we wrzątku i wystudzic. Ugotować budyń i wystudzić pod przykryciem. Zimny budyń nakładać łyżeczką do babeczek,dekorować owocami. Pędzelkiem smarować wierzch babeczek lekko tężejącą galaretką. Dać do lodówki by krem i galaretka dobrze steżały.
Smacznego życzę!