Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie pachnące kokosem ciasto
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Zarobić ciasto, można włożyć do lodówki, lub od razu wałkować, najlepiej się wałkuje na tym papierze na którym się będzie piekło. Śliwki wypestkować i ułożyć połówki na cieście.
Składniki kruszonki połączyć, ubić pianę z białek, rozsmarować na śliwkach, posypać kruszonką, włączyć piekarnik na 180", w tym czasie ciasto podrośnie. Piec ok 40-45 min