Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7836
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1002
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13593
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7836
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1002
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13593
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto. Ciasto podzielić na trzy części . Do jednej dodać kakao lub kawę około 2 łyżki.
Żółte ciasto pokruszyć do formy wyłożonej papierem. Na ciasto ułożyć owoce . Na owoce pokruszyć ciemne ciasto. Na ciasto białka ubite ze szklanką cukru. Na pianę kruszymy kolejną część żółtego ciasta. Piec około 50 min w temp. 160 st.