Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, lekki, smaczny:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7739
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 251
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2807
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7739
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 251
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2807
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
Biszkopt -nie podaje przepisu, bo jest ich tu wystarczająco dużo. Budynie ugotować na Kubusiu dodając cukier. Przełożyć na bizkopt gdy jest jeszcze ciepły a na niego ułożyć biszkopty. Bite śmietany ubić na sztywno, dodać tężejącą galaretkę, rozpuszczoną w 2/3 ilości wody jaka jest podana na opakowaniu. Wyłożyć na biszkopty i posypać kolorowymi koralikami. Można też poukładać na wierzch świeże owoce w sezonie letnim i zalać galaretką.