Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, który je się bez wyrzutów sumienia. Na dodatek bardzo wartościowy odżywczo. Serdecznie polecam.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7006
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30551
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29273
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7006
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30551
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29273
Składniki
Truskawki umyć. Część odłożyć do dekoracji. Pozostałe truskawki zblendować. Następnie wymieszać z jogurtem. Do tak powstałej masy dodać chia, amarantus i babkę płesznik. Całość dokładnie wymieszać. Ponakładać do pucharków czy szklaneczek. Poczekać około 10 minut, aż masa stężeje. Na wierzch po łyżeczce jogurtu. Przyozdobić truskawkami. Można jeszcze poczekać 5-10 minut, aby masa stała się bardziej zwarta. No, i zajadać.