Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowa rozpusta.... Kremowe, maziste, mooocno czekoladowe, z ogromną ilością kalorii....
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8648
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10279
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8648
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10279
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 739
Składniki
Czereśnie wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny, przełożyć na patelnię i smażyć na dużym ogniu, często mieszając, do odparowania soku. Wystudzić.
Śmietankę ubić, dodać krem czekoladowy, dokładnie wymieszać. Do masy dodać wystudzone czereśnie, ponownie wymieszać. Włożyć do zamrażarki na kilka godzin.