Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowa rozpusta.... Kremowe, maziste, mooocno czekoladowe, z ogromną ilością kalorii....
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9305
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9305
Składniki
Czereśnie wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny, przełożyć na patelnię i smażyć na dużym ogniu, często mieszając, do odparowania soku. Wystudzić.
Śmietankę ubić, dodać krem czekoladowy, dokładnie wymieszać. Do masy dodać wystudzone czereśnie, ponownie wymieszać. Włożyć do zamrażarki na kilka godzin.