Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowa rozpusta.... Kremowe, maziste, mooocno czekoladowe, z ogromną ilością kalorii....
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
Czereśnie wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny, przełożyć na patelnię i smażyć na dużym ogniu, często mieszając, do odparowania soku. Wystudzić.
Śmietankę ubić, dodać krem czekoladowy, dokładnie wymieszać. Do masy dodać wystudzone czereśnie, ponownie wymieszać. Włożyć do zamrażarki na kilka godzin.