Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowa rozpusta.... Kremowe, maziste, mooocno czekoladowe, z ogromną ilością kalorii....
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13069
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 88
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13069
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 88
Składniki
Czereśnie wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny, przełożyć na patelnię i smażyć na dużym ogniu, często mieszając, do odparowania soku. Wystudzić.
Śmietankę ubić, dodać krem czekoladowy, dokładnie wymieszać. Do masy dodać wystudzone czereśnie, ponownie wymieszać. Włożyć do zamrażarki na kilka godzin.