Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowa rozpusta.... Kremowe, maziste, mooocno czekoladowe, z ogromną ilością kalorii....
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 35
Proste do wykonania ciasto, z efektem „wow” ;)
Odsłon: 244
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 248
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 35
Proste do wykonania ciasto, z efektem „wow” ;)
Odsłon: 244
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 248
Składniki
Czereśnie wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny, przełożyć na patelnię i smażyć na dużym ogniu, często mieszając, do odparowania soku. Wystudzić.
Śmietankę ubić, dodać krem czekoladowy, dokładnie wymieszać. Do masy dodać wystudzone czereśnie, ponownie wymieszać. Włożyć do zamrażarki na kilka godzin.