Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe,smaczne tylko trzeba czekać .Ja zrobiłam dwie wersje.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 223
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25153
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 223
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25153
Składniki
Śmietanę ubijam na sztywno i dzielę na pół.Do jednej części dodaję 1/2 puszki kajmaku i dalej ubijam ok.2 minut.Wkładam do plastikowego pojemnika i łyżką dodaję reszte kajmaku delikatnie mieszając.
Do drugiej części śmietany dodaję mus truskawkowy i mieszam.Wkładam do pojemnika.Pojemniki zamykam i wkładam do zamrażarki na 24 godz.Przed podaniem wyjmuję na kilka minut z zamrażarki ,aby łatwiej się wyjmowało lody z pojemnika.