Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe,smaczne tylko trzeba czekać .Ja zrobiłam dwie wersje.
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 13
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 18
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 838
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 397
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 264
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 13
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 18
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 838
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 397
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 264
Składniki
Śmietanę ubijam na sztywno i dzielę na pół.Do jednej części dodaję 1/2 puszki kajmaku i dalej ubijam ok.2 minut.Wkładam do plastikowego pojemnika i łyżką dodaję reszte kajmaku delikatnie mieszając.
Do drugiej części śmietany dodaję mus truskawkowy i mieszam.Wkładam do pojemnika.Pojemniki zamykam i wkładam do zamrażarki na 24 godz.Przed podaniem wyjmuję na kilka minut z zamrażarki ,aby łatwiej się wyjmowało lody z pojemnika.