Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe,smaczne tylko trzeba czekać .Ja zrobiłam dwie wersje.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3869
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414893
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2414
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3869
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414893
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2414
Składniki
Śmietanę ubijam na sztywno i dzielę na pół.Do jednej części dodaję 1/2 puszki kajmaku i dalej ubijam ok.2 minut.Wkładam do plastikowego pojemnika i łyżką dodaję reszte kajmaku delikatnie mieszając.
Do drugiej części śmietany dodaję mus truskawkowy i mieszam.Wkładam do pojemnika.Pojemniki zamykam i wkładam do zamrażarki na 24 godz.Przed podaniem wyjmuję na kilka minut z zamrażarki ,aby łatwiej się wyjmowało lody z pojemnika.