Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe,smaczne tylko trzeba czekać .Ja zrobiłam dwie wersje.
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2303
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 736
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 409
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 143
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 88
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2303
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 736
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 409
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 143
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 88
Składniki
Śmietanę ubijam na sztywno i dzielę na pół.Do jednej części dodaję 1/2 puszki kajmaku i dalej ubijam ok.2 minut.Wkładam do plastikowego pojemnika i łyżką dodaję reszte kajmaku delikatnie mieszając.
Do drugiej części śmietany dodaję mus truskawkowy i mieszam.Wkładam do pojemnika.Pojemniki zamykam i wkładam do zamrażarki na 24 godz.Przed podaniem wyjmuję na kilka minut z zamrażarki ,aby łatwiej się wyjmowało lody z pojemnika.