Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe,smaczne tylko trzeba czekać .Ja zrobiłam dwie wersje.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16090
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4889
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16090
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4889
Składniki
Śmietanę ubijam na sztywno i dzielę na pół.Do jednej części dodaję 1/2 puszki kajmaku i dalej ubijam ok.2 minut.Wkładam do plastikowego pojemnika i łyżką dodaję reszte kajmaku delikatnie mieszając.
Do drugiej części śmietany dodaję mus truskawkowy i mieszam.Wkładam do pojemnika.Pojemniki zamykam i wkładam do zamrażarki na 24 godz.Przed podaniem wyjmuję na kilka minut z zamrażarki ,aby łatwiej się wyjmowało lody z pojemnika.