Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odliczając czas mrożenia, są bardzo sprawne w przygotowaniu. Dzięki zbendowaniu przed podaniem, lody są aksamitne i puszyste. :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99076
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1949
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5794
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5794
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99076
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1949
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5794
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5794
Składniki
Ubić mocno schłodzoną śmietankę, pod koniec dodać cukier puder. Dodać jogurt i mango. Delikatnie wymieszać do połączenia. Przełożyć do plastikowego pojemnika i włożyć do zamrażarki. Po 4-5 godzinach wymieszać i zblendować na gładko, aby pozbyć się kryształków lodu. Od razu podawać. Jeśli lody będą przechowywane dłużej w zamrażalniku, należy wyjąć je wcześniej przed zblendowaniem.