Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odliczając czas mrożenia, są bardzo sprawne w przygotowaniu. Dzięki zbendowaniu przed podaniem, lody są aksamitne i puszyste. :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 97
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 97
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Składniki
Ubić mocno schłodzoną śmietankę, pod koniec dodać cukier puder. Dodać jogurt i mango. Delikatnie wymieszać do połączenia. Przełożyć do plastikowego pojemnika i włożyć do zamrażarki. Po 4-5 godzinach wymieszać i zblendować na gładko, aby pozbyć się kryształków lodu. Od razu podawać. Jeśli lody będą przechowywane dłużej w zamrażalniku, należy wyjąć je wcześniej przed zblendowaniem.