Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odliczając czas mrożenia, są bardzo sprawne w przygotowaniu. Dzięki zbendowaniu przed podaniem, lody są aksamitne i puszyste. :)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 280
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1046
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4096
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 280
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1046
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4096
Składniki
Ubić mocno schłodzoną śmietankę, pod koniec dodać cukier puder. Dodać jogurt i mango. Delikatnie wymieszać do połączenia. Przełożyć do plastikowego pojemnika i włożyć do zamrażarki. Po 4-5 godzinach wymieszać i zblendować na gładko, aby pozbyć się kryształków lodu. Od razu podawać. Jeśli lody będą przechowywane dłużej w zamrażalniku, należy wyjąć je wcześniej przed zblendowaniem.