Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odliczając czas mrożenia, są bardzo sprawne w przygotowaniu. Dzięki zbendowaniu przed podaniem, lody są aksamitne i puszyste. :)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 95
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1910
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2859
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 95
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1910
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2859
Składniki
Ubić mocno schłodzoną śmietankę, pod koniec dodać cukier puder. Dodać jogurt i mango. Delikatnie wymieszać do połączenia. Przełożyć do plastikowego pojemnika i włożyć do zamrażarki. Po 4-5 godzinach wymieszać i zblendować na gładko, aby pozbyć się kryształków lodu. Od razu podawać. Jeśli lody będą przechowywane dłużej w zamrażalniku, należy wyjąć je wcześniej przed zblendowaniem.