Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15856
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4802
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 542
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15856
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4802
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 542
Składniki
Awokado przeciąć, usunąć pestkę, wydrążyć miąższ i przełożyć do miseczki. Dodać sok z cytryny oraz mleko skondensowane. Całość zblendować. Śmietankę ubić na niezbyt gęstą pianę i dodać do awokado. Całość wymieszać łyżką. Masę przełożyć do pojemnika i mrozić około 6 - 7 godzin w zależności od mocy zamrażalnika.