Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukasz pomysłu na pyszny, domowy obiad, który otuli Cię smakiem i arom...
Odsłon: 126
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 172
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 55
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 5151
Jeśli szukasz pomysłu na pyszny, domowy obiad, który otuli Cię smakiem i arom...
Odsłon: 126
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 172
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 55
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 5151
Składniki
Awokado przeciąć, usunąć pestkę, wydrążyć miąższ i przełożyć do miseczki. Dodać sok z cytryny oraz mleko skondensowane. Całość zblendować. Śmietankę ubić na niezbyt gęstą pianę i dodać do awokado. Całość wymieszać łyżką. Masę przełożyć do pojemnika i mrozić około 6 - 7 godzin w zależności od mocy zamrażalnika.