Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ukrywam, ze najbardziej lubie lody owocowe. Lody z mango o smaku sernika sa jednym z moich ulubionych "wynalazków".
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Wykonanie w maszynce do lodów: Wymieszac serek smietankowy, smietanę, mleko skondensowane i syrop z agawy (lub miód), wlac do maszynki do lodów i zamrazac przez godzine. Gotowe lody przelozyc do foremki. Bez maszynki do lodów zamrazac 4-5 godzin mieszajac co 30 minut. Mango obrac, usunac pestke, miazsz zmiksowac z cukrem. Pokruszyc herbatniki.
Lody polaczyc z musem mango i pokruszonymi herbatnikami i natychmiast podawac.