Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ukrywam, ze najbardziej lubie lody owocowe. Lody z mango o smaku sernika sa jednym z moich ulubionych "wynalazków".
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 55
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14810
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 376
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 222
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 55
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 20
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14810
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 376
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 222
Składniki
Wykonanie w maszynce do lodów: Wymieszac serek smietankowy, smietanę, mleko skondensowane i syrop z agawy (lub miód), wlac do maszynki do lodów i zamrazac przez godzine. Gotowe lody przelozyc do foremki. Bez maszynki do lodów zamrazac 4-5 godzin mieszajac co 30 minut. Mango obrac, usunac pestke, miazsz zmiksowac z cukrem. Pokruszyc herbatniki.
Lody polaczyc z musem mango i pokruszonymi herbatnikami i natychmiast podawac.