Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inspiracja i podobieństwo w wyglądzie ciasta od smakerowiczki Iwonysz ale składniki i wykonanie po mojemu przepyszny polecam
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1104
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13644
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1104
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13644
Składniki
Upiec biszkopt:białka , cukier , żółtka , ąki wymieszane wcześniej z proszkiem na końcu orzechy i kakao 180 stopni 20 min
Galaretki rozpuscic w połowie ilości wody niz na opakowaniu ,gdy zacznie tężec ubic schłodzone wczesniej mleko ubic z bitą smietaną dodac tężejące galaretki i łyżkę żelatyny połączyc mikserem
Na zimny biszkopt ułozyc połowę malin,na to bita smietana i na wierzch znowu maliny .Na końcu ozdobic posypką i gotowe.Przepis na dużą blachę