Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inspiracja i podobieństwo w wyglądzie ciasta od smakerowiczki Iwonysz ale składniki i wykonanie po mojemu przepyszny polecam
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1587
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1353
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1374
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1587
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1353
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1374
Składniki
Upiec biszkopt:białka , cukier , żółtka , ąki wymieszane wcześniej z proszkiem na końcu orzechy i kakao 180 stopni 20 min
Galaretki rozpuscic w połowie ilości wody niz na opakowaniu ,gdy zacznie tężec ubic schłodzone wczesniej mleko ubic z bitą smietaną dodac tężejące galaretki i łyżkę żelatyny połączyc mikserem
Na zimny biszkopt ułozyc połowę malin,na to bita smietana i na wierzch znowu maliny .Na końcu ozdobic posypką i gotowe.Przepis na dużą blachę