Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marmurkowa babka- idealna na czas Świąteczny!
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 799
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7061
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8657
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 328
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 799
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7061
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8657
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 328
Składniki
Margarynę ucieramy mikserem z cukrem i żółtkami. Wlewamy powoli mleko i wsypujemy mąkę pszenną i sodę. Z białek ubijamy pianę i ba końcu mieszamy z ciastem. Dzielmy ciasto na dwie części i do jednej dodajemy kakao i cynamon, a do drugiej dżem. Wylewamy babkę do foremki i pieczemy do 30 minut w 180 stopniach.