Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marmurkowa babka- idealna na czas Świąteczny!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5858
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5858
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Składniki
Margarynę ucieramy mikserem z cukrem i żółtkami. Wlewamy powoli mleko i wsypujemy mąkę pszenną i sodę. Z białek ubijamy pianę i ba końcu mieszamy z ciastem. Dzielmy ciasto na dwie części i do jednej dodajemy kakao i cynamon, a do drugiej dżem. Wylewamy babkę do foremki i pieczemy do 30 minut w 180 stopniach.