Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8486
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1732
Polecam.
Odsłon: 500
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8486
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1732
Polecam.
Odsłon: 500
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami.
Dodać orzechy,jabłka pokrojone w kostkę,cynamon,mąkę,proszek do pieczenia a na końcu pianę z białek ubitą na sztywno.
Piec w temp.180-200 stopni około godziny.