Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki deserek i bardzo smaczny:) Korpusy z ciasta kruchego, borówki, żelatyna deserowa ze śmietanką. Pychotka:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2612
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2612
Składniki
1. Żelatynę przygotowuję wg przepisu, łączę ze śmietanką z cukrem i czekam aż ostygnie – będzie gęsta, zimna ale nie stężeje całkowicie.
2. Na korpusy wylewam trochę żelatyny (max 1/2 korpusu).
3. Układam borówki. Polewam resztą żelatyny.