Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki deserek i bardzo smaczny:) Korpusy z ciasta kruchego, borówki, żelatyna deserowa ze śmietanką. Pychotka:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3825
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414659
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2369
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3825
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414659
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2369
Składniki
1. Żelatynę przygotowuję wg przepisu, łączę ze śmietanką z cukrem i czekam aż ostygnie – będzie gęsta, zimna ale nie stężeje całkowicie.
2. Na korpusy wylewam trochę żelatyny (max 1/2 korpusu).
3. Układam borówki. Polewam resztą żelatyny.