Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny sernik połączony z masą makową
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414437
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2301
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414437
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2301
Składniki
Piekarnik nagrzać do180 stopni. Foremkę do babeczek wyłożyć papilotkami.
Czekolady roztopić osobno w ciepłej kąpieli wodnej.
Składniki masy makowej wymieszać, Przełożyć do foremek. Piec ok. 7 minut.
Składniki masy serowej wymieszać. Przełożyć na podpieczone spody makowe. Piec 15-20 minut, aż ser się zetnie, ale nie będzie przyrumieniony.
Po upieczeniu ostudzić i wstawić do lodówki. Przed podaniem można posypać kakao.