Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stół. Naprawdę wystarczy kilka chwil i nasz gość będzie zachwycony.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 916
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2792
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3352
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 916
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2792
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3352
Składniki
Borówki umyć i osuszyć. Mąki i proszek do pieczenia wymieszać razem. Ser, jajka, mleko, mąkę, cukier zmiksować. Dodać sok z cytryny i wymieszać. Masę przełożyć do wysmarowanych masłem foremek. Borówki wyłożyć na masę. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25 min. Podać ciepłe. Smacznego.