Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2614
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2614
Składniki
Masło roztopić. Czekoladę pokroić w kawałeczki.
Mąkę przesiać do miski razem z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao, cukrem. Wymieszać, odstawić.
W drugiej misce rozmiksować rózgą jajka z mlekiem.
Do sypkich składników mokre (jajka i mleko) i kilkakrotnie delikatnie wymieszać łyżką. Dodać roztopione masło, dodać posiekaną czekoladę. Wymieszać.
Przełożyć do papilotek. Piec przez około 20 - 23 minuty w 180 C.