Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 988
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 57
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1125
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 176
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 988
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 57
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1125
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 176
Składniki
Masło roztopić. Czekoladę pokroić w kawałeczki.
Mąkę przesiać do miski razem z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao, cukrem. Wymieszać, odstawić.
W drugiej misce rozmiksować rózgą jajka z mlekiem.
Do sypkich składników mokre (jajka i mleko) i kilkakrotnie delikatnie wymieszać łyżką. Dodać roztopione masło, dodać posiekaną czekoladę. Wymieszać.
Przełożyć do papilotek. Piec przez około 20 - 23 minuty w 180 C.