Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często z dziećmi pieczemy mufinki. Zwykłe, proste i bez kombinacji :). Jedynie zdobieniu poświęcamy więcej uwagi - a tu nic nas nie ogranicza :). Czasem przekładamy je kremem lub dżemem. Czasem ozdabiamy bitą śmietaną.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1622
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2569
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1622
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2569
Składniki
wszystkie mokre składniki łączymy razem, suche łączymy też razem w osobnej miseczce. Następnie do mokrych składników dodajemy suche i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Ja piekę w 185 stopniach ok 25 minut ( do suchego patyczka).