Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często z dziećmi pieczemy mufinki. Zwykłe, proste i bez kombinacji :). Jedynie zdobieniu poświęcamy więcej uwagi - a tu nic nas nie ogranicza :). Czasem przekładamy je kremem lub dżemem. Czasem ozdabiamy bitą śmietaną.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3748
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 376
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 696
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3748
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 376
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 696
Składniki
wszystkie mokre składniki łączymy razem, suche łączymy też razem w osobnej miseczce. Następnie do mokrych składników dodajemy suche i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Ja piekę w 185 stopniach ok 25 minut ( do suchego patyczka).