Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa, dietetyczna przekąska.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1327
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 263
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 53
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 46
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1327
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 263
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 53
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 46
Składniki
Marchewki i jabłko umyć i pokroić na cząstki. Banana obrać i również pokroić. Wszystkie trzy składniki i olej dać do blendera i zmiksować. Dodać płatki owsiane i proszek do pieczenia. Wymieszać. Nakładać do papierowych foremek. Do środka i na wierzch posiekane orzechy włoskie. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach 35 minut.