Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa, dietetyczna przekąska.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Marchewki i jabłko umyć i pokroić na cząstki. Banana obrać i również pokroić. Wszystkie trzy składniki i olej dać do blendera i zmiksować. Dodać płatki owsiane i proszek do pieczenia. Wymieszać. Nakładać do papierowych foremek. Do środka i na wierzch posiekane orzechy włoskie. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach 35 minut.