Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych co kochają mocne wrażenia :-) raczej nie posmakują dzieciom, bo imbir szczypie w język.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 222
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20331
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 222
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20331
Składniki
W jednej misce połączyć suche składniki (mąka, cukier, sól, proszek, kakao)
w drugiej wszystkie mokre (olej, jajka, maślanka)
połączyć składniki z obydwu misek, dodać imbir kandyzowany , wymieszać łyżką (nie mikserem) Ciasto powinno być grudkowate.
nakładać ciasto do foremek, dobrze jest użyć papilotek. wierzch można posypać wiórkami kokosowymi . piec 20 min w piekarniku 180 st C