Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na muffinki na białkach z czekoladą.
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 443
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 139
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5533
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 445
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1229
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 443
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 139
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5533
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 445
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1229
Składniki
Suche składniki razem połączyć. Miękkie masło dodać do suchych składników i delikatnie utrzeć łyżką. Białka ubić na sztywno z cukrem. Jak piana będzie już sztywna małymi porcjami na 2-3 razy dodać składniki suche z masłem i delikatnie wymieszać łyżką. Na koniec dodać czekoladę. Gotowe muffinki pieczemy ok 12-15 minut w temp 180 stopni.