Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na co dzień i od święta. Wyrastają wysokie i są puszyste. Idealne...
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18434
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18434
Składniki
Margarynę rozpuścić i pozostawić do wystygnięcia. Do miski wsypujemy mąkę, cukier, proszek do pieczenia, wlewamy mleko, margarynę i wbijamy jajko. Wszystkie składniki miksujemy do całkowitego połączenia. Na sam koniec dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę czekoladę. Delikatnie mieszamy łyżką i przekładamy do silikonowych foremek do 3/4 wysokości. Pieczemy ok. 30 min. (do suchego patyczka).