Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez dzieci i dorosłych. Proste i szybkie do przygotowania.
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 33
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 54
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 6838
Bardzo proste do zrobienia ciasteczka. Bardzo smaczne, no i domowe. Takie bab...
Odsłon: 650
Pieczone kotlety są zdrowsze od smażonych. Te są z dodatkiem płatków owsianyc...
Odsłon: 99
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 33
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 54
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 6838
Bardzo proste do zrobienia ciasteczka. Bardzo smaczne, no i domowe. Takie bab...
Odsłon: 650
Pieczone kotlety są zdrowsze od smażonych. Te są z dodatkiem płatków owsianyc...
Odsłon: 99
Składniki
Do jednej miski przesiać obie mąki z proszkiem do pieczenia, dodać cukier, wymieszać. W drugiej misce dokładnie wymieszać wszystkie składniki płynne ( jajka, olej, mleko i mleko kokosowe)
Rabarbar obrać, pokroić, wymieszać z cukrem waniliowym. Suche składniki połączyć z mokrymi. Wsypać borówki i rabarbar.
Wszystko razem delikatnie wymieszać. Blaszkę muffinkową wyłożyć papilotkami, napełnić ciastem do 2/3 wysokości. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec do suchego patyczka ( około 25 minut.).