Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez dzieci i dorosłych. Proste i szybkie do przygotowania.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 859
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4484
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1097
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 483
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3452
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 859
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4484
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1097
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 483
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3452
Składniki
Do jednej miski przesiać obie mąki z proszkiem do pieczenia, dodać cukier, wymieszać. W drugiej misce dokładnie wymieszać wszystkie składniki płynne ( jajka, olej, mleko i mleko kokosowe)
Rabarbar obrać, pokroić, wymieszać z cukrem waniliowym. Suche składniki połączyć z mokrymi. Wsypać borówki i rabarbar.
Wszystko razem delikatnie wymieszać. Blaszkę muffinkową wyłożyć papilotkami, napełnić ciastem do 2/3 wysokości. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec do suchego patyczka ( około 25 minut.).