Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wiśni w spirytusie sprawia, że jednak nie są to babeczki dla każdego, ale i tak polecam!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Jaja zmiksować z olejem i mlekiem. W misce wymieszać mąkę z cukrem i proszkiem do pieczenia. Produkty sypkie przesypać do mokrych i zmiksować.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i po 3 wiśnie. Na końcu nakładamy ponownie po łyżce ciasta.
Piec w temp.190 stopni przez ok. 25-30 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!