Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wiśni w spirytusie sprawia, że jednak nie są to babeczki dla każdego, ale i tak polecam!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1414
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1349
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1414
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1349
Składniki
Jaja zmiksować z olejem i mlekiem. W misce wymieszać mąkę z cukrem i proszkiem do pieczenia. Produkty sypkie przesypać do mokrych i zmiksować.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i po 3 wiśnie. Na końcu nakładamy ponownie po łyżce ciasta.
Piec w temp.190 stopni przez ok. 25-30 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!