Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki powinny być szybkie, łatwe i tanie. Te spełniają wszystkie powyższe wymagania. Do tego są wilgotne i pyszne - urzekają nawet tych, którzy niespecjalnie przepadają za podobnymi babeczkami:).
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14659
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1392
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14659
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1392
Składniki
W dwóch osobnych miskach łączymy ze sobą składniki mokre i składniki suche. Składniki mokre przelewamy do suchych, mieszamy tylko do połączenia składników. Dodajemy truskawki, ponownie krótko mieszamy.
Ciasto wykładamy do foremek wyłożonych papilotkami, do około 3/4 wysokości. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut. Po ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.