Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkości nigdy za wiele, więc mam dla Was o wiele mniej skomplikowany przepis niż na ostatni sernik :) Ps. Oszczędziłem smerfy :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 461
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 461
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Mąkę przesiewamy wraz z proszkiem do pieczenia, dodajemy cukier i mieszamy. Mleko łączymy z jajkiem, sokiem, skórką z limonki i oliwą, wlewamy do suchych składników i łączymy dokładnie. Wkładamy ¾ ciasta do każdego papierowej formy i układamy truskawki na wierzch. Pieczemy około 20 minut w 180 stopniach. Smacznego!