Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna opcja dla słodkiej przekąski lub dodatku do kawki ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
W jednej misce wymieszać ze sobą suche produkty. Do drugiej miski przelać stopione, ostudzone masło, wbić jaja i wlać mleko, zmiksować wszystko razem. Następnie suche składniki połączyć z mokrymi i szybko zmiksować.
Na końcu dodać serek i zmiksować.
Ciasto przekładać do papilotek, w środek włożyć brzoskwinię (ja pokroiłam w grubszą kostkę).
Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok. 25 min. Przed podaniem można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego!