Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna opcja dla słodkiej przekąski lub dodatku do kawki ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
W jednej misce wymieszać ze sobą suche produkty. Do drugiej miski przelać stopione, ostudzone masło, wbić jaja i wlać mleko, zmiksować wszystko razem. Następnie suche składniki połączyć z mokrymi i szybko zmiksować.
Na końcu dodać serek i zmiksować.
Ciasto przekładać do papilotek, w środek włożyć brzoskwinię (ja pokroiłam w grubszą kostkę).
Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok. 25 min. Przed podaniem można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego!