Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna opcja dla słodkiej przekąski lub dodatku do kawki ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 808
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 808
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Składniki
W jednej misce wymieszać ze sobą suche produkty. Do drugiej miski przelać stopione, ostudzone masło, wbić jaja i wlać mleko, zmiksować wszystko razem. Następnie suche składniki połączyć z mokrymi i szybko zmiksować.
Na końcu dodać serek i zmiksować.
Ciasto przekładać do papilotek, w środek włożyć brzoskwinię (ja pokroiłam w grubszą kostkę).
Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok. 25 min. Przed podaniem można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego!