Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe, superproste muffiny
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1908
Polecam, pychota.
Odsłon: 638
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 520
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1908
Polecam, pychota.
Odsłon: 638
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 520
Składniki
Kasztany ugotować, obrać z obu łupinek, przetrzeć przez drobne sito lub zblendować. Żółtka ubić z cukrem na puszysty krem, dodać pure z kasztanów. Białka ubić na sztywną pianę, ostrożnie wymieszać z pozostałym kremem. Nałożyć ciasto do form do muffinek do 3/4 wysokości. Piec około 30 minut w temperaturze 180 stopni.