Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe, superproste muffiny
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2541
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 301
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4354
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2541
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 301
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4354
Składniki
Kasztany ugotować, obrać z obu łupinek, przetrzeć przez drobne sito lub zblendować. Żółtka ubić z cukrem na puszysty krem, dodać pure z kasztanów. Białka ubić na sztywną pianę, ostrożnie wymieszać z pozostałym kremem. Nałożyć ciasto do form do muffinek do 3/4 wysokości. Piec około 30 minut w temperaturze 180 stopni.