Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość intrygujące połączenie, ale zapewniam, że naprawdę idealnie do siebie pasujące. Polecam!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32582
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 62
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 936
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 337
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32582
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 62
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 936
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 337
Składniki
Miękkie masło dokładnie utrzeć mikserem z cukrem. Następnie wbić jaja i dalej miksować. Potem wlać mleko, dodać ser i całość zmiksować. Następnie przesypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, połączyć.
Na końcu dodać startą na dużych oczkach czekoladę i umyte, osuszone owoce. Wymieszać bardzo delikatnie.
Ciasto nakładać do papilotek. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 25-30 min. Smacznego!