Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość intrygujące połączenie, ale zapewniam, że naprawdę idealnie do siebie pasujące. Polecam!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326457
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12088
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16862
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5513
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326457
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12088
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16862
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5513
Składniki
Miękkie masło dokładnie utrzeć mikserem z cukrem. Następnie wbić jaja i dalej miksować. Potem wlać mleko, dodać ser i całość zmiksować. Następnie przesypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, połączyć.
Na końcu dodać startą na dużych oczkach czekoladę i umyte, osuszone owoce. Wymieszać bardzo delikatnie.
Ciasto nakładać do papilotek. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 25-30 min. Smacznego!