Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z czasów mojego dzieciństwa. Proste i szybkie.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 690
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 32
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 239
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 389
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 690
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 32
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 239
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 389
Składniki
Margarynę , wodę, cukier w rondlu rozpuścić. Dodać kakao. Odlać na polewę.
Do ostudzonej masy dodać jaja, mąkę z proszkiem. Wyrobić. wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec na termoobiegu w temp. 170 st. C przez 50 min. Po upieczeniu wyjąć z blachy, polać polewą, można posypać np. wiórkami kokosowymi lub czymś innym.