Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z czasów mojego dzieciństwa. Proste i szybkie.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2371
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18131
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2079
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2371
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18131
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2079
Składniki
Margarynę , wodę, cukier w rondlu rozpuścić. Dodać kakao. Odlać na polewę.
Do ostudzonej masy dodać jaja, mąkę z proszkiem. Wyrobić. wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec na termoobiegu w temp. 170 st. C przez 50 min. Po upieczeniu wyjąć z blachy, polać polewą, można posypać np. wiórkami kokosowymi lub czymś innym.