Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis nierozerwalnie związany z kompotem (patrz inne moje przepisy). Absolutnie dobrowolny, chociaż jednak mus. Deser idealny na upalny dzień.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1806
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 45
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1806
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 45
Składniki
Wersja 1 Wszystkie składniki wrzucamy do wysokiego i wąskiego naczynia, następnie blenderem rozdrabniamy je na jednolitą masę. Chłodzimy w lodówce przez około godzinę.
Wersja 2 Wszystkie składniki wrzucamy do nutribulletu i rozdrabniamy je na jednolitą masę. Chłodzimy w lodówce przez około godzinę.
Jeżeli nie pożremy wszystkiego od razu, a pożremy, wtedy resztę możemy zapasteryzować w słoiku, lub innym szklanym naczyniu. Ale pożremy.