Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis nierozerwalnie związany z kompotem (patrz inne moje przepisy). Absolutnie dobrowolny, chociaż jednak mus. Deser idealny na upalny dzień.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1605
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 601
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1605
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 601
Składniki
Wersja 1 Wszystkie składniki wrzucamy do wysokiego i wąskiego naczynia, następnie blenderem rozdrabniamy je na jednolitą masę. Chłodzimy w lodówce przez około godzinę.
Wersja 2 Wszystkie składniki wrzucamy do nutribulletu i rozdrabniamy je na jednolitą masę. Chłodzimy w lodówce przez około godzinę.
Jeżeli nie pożremy wszystkiego od razu, a pożremy, wtedy resztę możemy zapasteryzować w słoiku, lub innym szklanym naczyniu. Ale pożremy.