Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny francuski klasyk w szybkiej i prostej postaci.Bardzo pyszny dla doroslych i dzieci.Zapraszam na mój kanal na YouTube Slodki Smak Pasji.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Składniki
Czekolade roztopic w kapieli wodnej.Nastepnie dodac mleko,dobrze wymieszac i odlozyc na 30 min.do lodówki.Wyjac mase czekoladowa,powinna zgestniec.Ubijamy smietane na sztywno.Porcjami dodajemy ubita na sztywno smietane i delikatnie mieszamy do polaczenia skladników.Nasz mus jest gotowy!Przekladamy do rekawa cukierniczego i wyciskamy do pucharków lub kieliszków na ok.6 porcji.Taki deser moze stac w lodówce nawet 2 dni,mozna go na spokojnie wczesniej przygotowac przed przyjsciem gosci.Przed podaniem dekorujemy wedlug uznania.SMACZNEGO!