Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny i szybki mus czekoladowy,na kazda okazje! Francuski klasyk!
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 132
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1240
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 75
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 132
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1240
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 75
Składniki
Czekolade z smietana rozpuszczamy w kapieli wodnej.Odkladamy na bok.Bialka ubijamy dodajac powoli cukier.Zóltkaubic tylko do lekkiego spienienia,dodajemy do czekolady i razem mieszamy. JAJKA sparzone!!!! NA koniec dodajemy ubite bialo i za pomoca szpatulki delikatnie mieszamy. Mus gotowy,zostawic w lodówce min.2 godz. SMACZNEGO!