Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28605
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28605
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Składniki
jagody zmiksować,żelatynę namoczyć w 2 łyżkach wody ,aby napęczniała, śmietanę ubić z cukrem,do żelatyny dodać jeszcze 3 łyżki gorącej wody ,rozprowadzić ją i dodać do śmietany razem z jagodami,wymieszać.Rozłożyć na porcje i zostawić do stężenia w lodówce.Przed podaniem można udekorować bitą śmietaną i jagodami